De medewerkers van De Wereld van Jansje zijn superblij.
De medewerkers van De Wereld van Jansje zijn superblij. (Foto: PR)

Wereld van Jansje winnaar fleurigste etalage voor Flowers in the City

HAARLEM - De Wereld van Jansje aan de Grote Houtstraat in Haarlem is de winnaar van Flowers in the City, een etalagewedstrijd als voorbereiding op het jaarlijkse Bloemencorso. De winkel heeft de fleurigste en meest bloemenrijke etalage. Op donderdag 11 april ontving Linda Dijkslag van Jansje de speciale oorkonde uit handen van Jozua Jaring en een viergangen lunch bij sterrenrestaurant Ratatouille. Bij de prijsuitreiking waren ook juryleden Caroline Weill-Cupin (Hoofd VVV Haarlem) en Marina Raymaker (Kunst centrum Haarlem) aanwezig.

Veel winkeliers hebben aan de wedstrijd deelgenomen; de organisatie hoopt met de etalagewedstrijd, als voorbereiding op het jaarlijkse Bloemencorso, een trend te zetten voor de komende jaren.

Etalagewedstijd FLOWERS IN THE CITY

Aan winkeliers en ondernemers werd gevraagd hun etalages uiterlijk een week voor het Bloemencorso zo creatief mogelijk in te richten. Voor de etalagewedstrijd 'Flowers in the City' hebben zij hun etalage versierd met echte bloemen en andere decoratie als bloemenkunst, bloemenhaak- en breisels en bloemenhapjes en -drankjes.

Meer berichten