Merol headliner op No Labels Festival

Merol is de hoofdact van No Labels Festival.
Merol is de hoofdact van No Labels Festival. ((Foto: PR))

HAARLEM - Zangeres Merol, bekend van hits als 'Hou je bek en bef me' en 'Lekker met de meiden', is de headliner op het allereerste No Labels Festival. Een nieuw open minded festival in Haarlem waarbij, de naam zegt het al, niemand een label op zich geplakt krijgt en 100% zichzelf kan zijn.

De organisatie van het nieuwe No Labels Festival wil met dit feest bereiken dat iedereen op deze dag 100% zichtbaar en zichzelf kan zijn. De eerste editie vindt plaats op de internationale Coming Out Dag, 11 oktober. Het avondvullende programma wordt samengesteld door No Labels en Patronaat.

De roodharige zangeres weet ieders hart te veroveren met aan charmante, ondeugende en tikje ordinaire verschijning en de meest aanstekelijke nummers die je in tijden hebt gehoord. Humor, energie, dansvloerknallers en een gezonde dosis zelfspot gegarandeerd.

Over meezingen gesproken: wat is een betere gelegenheid dan de Smartlappen Karaoke (bekend van Lowlands, Amsterdam Pride, Paradiso en geboortehuis Café Studio in Haarlem)? Want inderdaad: ook zij maken deel uit van het No Labels festival. De party na de karaoke? Die wordt gehost door DJ's Moog en Bo Monde, dus blijf even hangen. Deze veelgevraagd DJ's in de LHBTI-scene zullen tot de vroege uurtjes het feest verzorgen.

Meer berichten