Denk en praat mee over Jan Gijzenkade West

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Google Maps)

HAARLEM - Inwoners kunnen tot en met vrijdag 6 november aan de gemeente Haarlem wensen en suggesties meegeven voor de inrichting van de Jan Gijzenkade (gedeelte tussen de Rijksstraatweg en de Westelijke Randweg, N208). De riolering onder het westelijke gedeelte van de Jan Gijzenkade moet worden vervangen. Doordat de straat dan open gaat, wordt nagedacht over een leefbare en veilige nieuwe inrichting.

Meedoen

De gemeente is benieuwd naar ideeën en suggesties. Ook als u knelpunten ziet in de plannen horen wij dat graag. Bekijk impressies van de inrichting en de plannen op www.haarlem.nl/jangijzenkade. Tot en met vrijdag 6 november kunt u daar reageren of reageren op reacties van anderen.

Werkzaamheden

De rijweg, trottoir en het riool zijn oud en moeten vervangen worden. Daarnaast moet de beschoeiing (wand voor bescherming van de oever) in de Jan Gijzenvaart vervangen worden.

De kruisingen van de Jan Gijzenkade met de P.C. Boutensstraat en Generaal Spoorlaan moeten worden aangepast. En de fietsroute vanuit het Schoterbos moet verbonden worden met de Jan Gijzenkade. Met deze plannen worden de leefbaarheid en verkeersveiligheid verbeterd en het onderhoud wordt weer op niveau gebracht.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.haarlem.nl/jangijzenkade.