UPDATE

Vaccinatie- en testlocatie Schiphol dicht door storm: ‘Kom niet’

Algemeen
De GGD-locaties Haarlem en Vijfhuizen blijven, ondanks de storm, vandaag wel open. Dit zijn 'winterlocaties.'
De GGD-locaties Haarlem en Vijfhuizen blijven, ondanks de storm, vandaag wel open. Dit zijn 'winterlocaties.' (Foto: Rowin van Diest)

HAARLEM - Vanwege de hevige storm die vandaag over ons land trekt, zijn meerdere test- en vaccinatielocaties in het land dicht. De GGD Kennemerland laat weten dat Schiphol per direct gesloten is. 

“Alle testafspraken zijn verplaatst naar de Expo in Haarlemmermeer. Daar zijn twee extra teststraten geopend”, aldus de GGD, die een dringende oproep doet aan mensen om niet naar de test- en vaccinatielocaties in de Haarlemse Waarderpolder, Vijfhuizen en Schiphol te komen. Een update volgt, aldus Harm Groustra van de GGD Kennemerland.

Storm GGD-locaties Haarlem en Vijfhuizen

Dat laat de GGD weten aan Rodi Haarlem/het Haarlems Nieuwsblad. “Gelukkig zijn onze locaties voor vaccinaties en coronatesten in Haarlem en Vijfhuizen zogenaamde ‘winterlocaties’”, zo legt Groustra uit. “Die kunnen dus wel tegen een stootje.”

Vaccinatielocatie Haarlem vrijdag open

Morgen opent de eerste vaccinatielocatie in Haarlem, in het Kennemer Sportcenter. Vanaf maandag kan hier ook getest worden op corona.