Cronjé Uitgelicht: Absolute Football Haarlem

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Het is kerst in de Cronjéstraat! Met zo’n 100 winkels biedt de Generaal Cronjéstraat in Haarlem-Noord voor ieder wat wils. In deze rubriek lichten we een aantal ondernemers uit de straat uit. Deze keer: Absolute Football Haarlem!

Stel jezelf eens voor!

“Mijn naam is Erwin van Absolute Football Haarlem. Wij bestaan al sinds 2007 (destijds onder de naam Soccer Center), toen we nog op de Gedempte Oude Gracht zaten. Sinds 1 mei 2021 zitten we in de Cronjéstraat, en sinds 1 november gaan we door onder de naam Absolute Football Haarlem.”

Wat kan het winkelend publiek bij jullie vinden? 

“Wij bieden een enorm breed assortiment van eigenlijk alles op het gebied van voetbal en lifestyle. Zo hebben we zes collecties voetbalschoenen per jaar, met elk kwartaal een nieuwe collectie. Dit in de prijsklasse van 50 tot 300 euro. Onze doelgroep bestaat vooral uit vaste klanten die we de afgelopen 14 jaar hebben opgebouwd, van lokale voetbalclubs tot internationale. Wij mogen onszelf wel de grootste aanbieder van voetbalschoenen van de regio noemen. Onze klanten komen overal vandaan: van Alkmaar tot Amsterdam en Leiden.”

Je noemt ook ‘lifestyle’, wat kunnen mensen op dat gebied bij jullie vinden?

“Denk dan aan bijvoorbeeld joggingkleding, ook in de breedste zin van het woord. Wij verkopen niet alleen trainingspakken van Nike, Puma en Adidas, maar ook Black Bananas bijvoorbeeld. En natuurlijk vallen sneakers ook onder onze lifestyle-producten. Eigenlijk alles op het gebied van voetbal/sport wat je in het straatbeeld ziet.”

‘Wij zijn dé shop voor voetbalproducten in de regio. Daarin zijn we echt uniek’

Wat wil je zelf nog kwijt?

“Voor klanten is het goed om te weten dat we 7 dagen per week open zijn en alle 270 vierkante meter van onze winkel ingericht is voor voetbal- en lifestyleproducten. Daar zijn we echt uniek in. En ook leuk om te melden: ons interieur - is sinds november in een compleet nieuw jasje gestoken. Kom de make-over van de winkel gerust eens zelf bewonderen!”

Meer weten?

Kijk voor het laatste nieuws en producten op de Facebook-pagina van Absolute Football Haarlem:

www.facebook.com/absolutefootballhaarlem.