OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA ((Foto: ))
Bedrijf in Beeld

Lente, tijd om er weer op uit te gaan

  BiB

HAARLEM – Al ruim 45 jaar is Jim Barens OTOTOTAAL een begrip in Haarlem en omgeving. Naast het ruime assortiment aan auto-accessoires, een showroom met groot assortiment fietsendragers, dakkoffers en dakdragers, heeft Jim Barens OTOTOTAAL ook een eigen werkplaats waar ervaren monteurs dagelijks bezig zijn met de laatste technieken in de auto-electronica.

In deze werkplaats bent u bij hen als Brink Montage Partner aan het juiste adres voor het monteren van bijvoorbeeld een trekhaak onder uw voertuig. Of u nu een trekhaakoplossing zoekt voor een fietsendrager, aanhanger of caravan, met het grootste assortiment is er altijd een geschikte trekhaak voor uw auto. Ook voor veel hybride en elektrische auto's zijn trekhaken leverbaar.

Dat Jim Barens OTOTOTAAL een groot assortiment fietsendragers in de showroom heeft staan is u wellicht wel bekend, maar verrassend zijn de fietsen; Jim Barens OTOTOTAAL heeft op dit moment een aantal stoere City Bikes van Zweedse makelij in de winkel te koop staan voor een leuke prijs.

Daarnaast levert Jim Barens OTOTOTAAL dakkoffers van gerenommeerde merken zoals Thule en Hapro. Van deze merken hebben zij verschillende modellen op voorraad. Om een dakkoffer op uw auto te kunnen vervoeren heeft u wel dakdragers nodig om de dakkoffer op te kunnen monteren. Bij aanschaf van een dakkoffer en/of dakdragers worden de dakdragers ter plekke voor u in elkaar gezet en op de juiste manier op uw auto gemonteerd. Jim Barens OTOTOTAAL is gevestigd aan de Delftstraat 34 te Haarlem.

Meer berichten
 

Fotoseries