38 kilo boerenkool verorberd - Jaaropening met boerenkool bij scouting WABO

  Nieuws

HEEMSTEDE - Bij scouting WABO Heemstede is vorige week het jaar traditioneel geopend. Leden, hun ouders en bestuur deden verschillende feestelijke activiteiten en aten ten slotte samen een boerenkoolmaaltijd. Er is deze dag met 72 man maar liefst 38 kilo boerenkool verorberd.
De dag begon met een vossenjacht in het bos, op zoek naar winterwonderland vossen. Toevalligerwijs was er tegelijk ook een andere vossenjacht, wat zorgde voor extra hilariteit. Daarna begonnen de ouders aan een workshop kampvuur maken en gingen de kinderen verder met spelletjes spelen, zoals het afleggen van een slede-parcours en popcorn eten met bestek. Toen de boerenkool op tafel kwam, was het gezellig vol in het lokaal. Na afloop was er nog een kleine borrel om over de dag na te praten. "Ik vond Olaf de leukste vos!" werd veel gehoord. En de ouders waren onder de indruk "Kan mijn dochter dit ook? Het is namelijk lastiger dan ik had gedacht!".
Ook nieuwsgierig geworden naar deze scoutinggroep alleen voor meiden? Meer informatie is te vinden op www.waboscouting.nl of via info@waboscouting.nl.

Meer berichten