Marjolijn van Kooten met ‘Ongestoord’ in Cultuurkoepel Heiloo

Uit
Marjolijn van Kooten zet haar hangende schouders eronder.
Marjolijn van Kooten zet haar hangende schouders eronder. (Foto: Richard Zandberg en Buro Rust)

HEILOO - Cabaretier Marjolijn van Kooten staat zaterdagavond 10 oktober met haar voorstelling ‘Ongestoord’ in de Cultuurkoepel in Heiloo. Aanvang 20.30 uur.

Na haar eerste optreden in een uitverkochte Cultuurkoepel met de voorstelling ‘Ik zie de bui al hangen’, is Marjolijn van Kooten terug met haar nieuwe show ‘Ongestoord’. Een voorstelling boordevol zwarte humor, waarbij het publiek zich tussen de lachbuien getroost en verbonden voelt door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten. Wat blijft er van je over als je geen paniekaanvallen meer hebt en geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn?

Hangende schouders eronder

Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. Eén van de bijwerkingen is echter dat je er echt van opknapt. Kom zaterdag 10 oktober naar de Cultuurkoepel, want deze voorstelling is honderd procent anti-depressief! 

Kaarten à € 17,50 zijn uitsluitend vooraf en online te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl.