Denk mee over een duurzaam Hollands Kroon

Algemeen
Digitaal in gesprek over energiebesparing en groene warmte om prettig te blijven wonen.
Digitaal in gesprek over energiebesparing en groene warmte om prettig te blijven wonen. Foto: aangeleverd

HOLLANDS KROON - Het klimaat verandert. Zomers worden heter en regenbuien worden heviger. Ook in Hollands Kroon. Om prettig te blijven wonen moet worden overgeschakeld van aardgas op groene energiebronnen. In 2050 moet heel Nederland zijn overgestapt. Een flinke operatie.

“Hoe uw woning straks verwarmd wordt weten wij nog niet. We onderzoeken nu de mogelijkheden. Dit doen wij graag samen met u. We kunnen nu al aan de slag met maatregelen die direct resultaat opleveren. Praat mee tijdens de digitale bewonersbijeenkomst”, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Digitaal in gesprek

Op maandag 23 november wordt digitaal met elkaar in gesprek gegaan over energiebesparing en groene warmte. Met vragen als ‘Hoe kunnen wij besparen op energie?’ ‘Welke aardgasvrije opties zijn er?’ ‘Welke ideeën heeft u?’ wordt het een avond vol informatie en praktische tips. Interactief en met ruimte voor eigen inbreng. Sluit om 20.00 uur volledig coronaveilig aan vanuit de eigen woonkamer.

Aanmelden

Aanmelden is gewenst voor de online bewonersbijeenkomst. Aanmelden kan tot 20 november via hollandskroons.nl Vragen? Stuur een mail naar duurzaam@hollandskroon.nl.