Karin Bloemen's ton voor de tuin

Algemeen
Karin Bloemen is ambassadeur voor de stichting Ton voor een tuin.
Karin Bloemen is ambassadeur voor de stichting Ton voor een tuin. (Foto: Nick v. Ormondt)

REGIO - In deze moeilijke tijden start ‘Stichting een ton voor een tuin’ samen met Karin Bloemen een nieuwe actie, een ton vol spullen en waardebonnen geven aan maatschappelijke organisaties die een tuin willen inrichten of veranderen.

“Jong en oud in de buitenlucht is in deze tijd nog nooit zo belangrijk geweest! Boomkwekers, hoveniers, en tal van andere bedrijven, fondsen en particuliere giften, de animo om dit project te steunen is enorm”, aldus ambassadeur van ‘Stichting een ton voor een tuin’ Karin Bloemen, die op haar bakfiets persoonlijk de tuinton komt overhandigen. Wie van mening is dat een project in aanmerking moet komen om deze ton te krijgen, kan het het tuininitiatief opgeven via karinstuintips.nl, dat kan voor deze actie tot 31 december 2020. Per actie worden vijftien projecten genomineerd en iedereen kan in januari 2021 stemmen via de karinstuintips.nl

“De actie een ton voor een tuin loopt de komende vijf jaar en wordt in elke provincie opgestart en kan rekenen op één á twee uitreikingen per jaar. Als jouw project de eerste keer niet wordt beloond, dan mag het je weer aanmelden. Laten we elkaar helpen in deze lastige tijd, en daarin is een mooie tuin een gezonde plek voor iedereen! Liefs Karin Bloemen.”