Halve eeuw muziek van Koor Interamvo

  Nieuws
Koor Interamvo zingt al weer vijftig jaar. (Foto: aangeleverd)
Koor Interamvo zingt al weer vijftig jaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

‘T VELD – Koor Interavomo viert zondag 18 november dat zij al vijftig jaar zingende vrienden onder elkaar zijn. Immers, dat betekent Interamvo. ’s Middags is er een jubileumconcert in de Martinuskerk in 't Veld en na afloop is er gelegenheid tot een reünie. Iedereen is welkom, met name oud leden!
Koor Interamvo staat onder leiding van dirigent Dick Opdam en kent veertig enthousiaste leden. Ooit begonnen als jongerenkoor, daarna werd het een ritmisch koor en nu gaat het al weer wat jaren door als Koor Interamvo. Iedere maand trouw te horen in de Martinuskerk en daarnaast een groeiend populair repertoire. Een actieve en betrokken vereniging, zo vinden de leden.
Ieder seizoen is weer anders met steeds nieuwe muzikale uitdagingen. Natuurlijk wordt er ook niet voorbijgegaan aan het feit dat zij inmiddels vijftig jaar bestaan. En wie jarig is, trakteert! Daarom is het jubileumconcert vrij te bezoeken. Komt allen en zegt het voort want het koor wil dit vieren in een kerk vol mensen; het moet een bijzondere middag worden!

Meer berichten