Dier van de week: Loeloe

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

HOORN - Loeloe is een mooi gesteriliseerd poesje van circa één jaar oud. Ze is buiten gevonden en was duidelijk niet zoveel gewend qua mensen, want ze heeft een flinke tijd heel lelijk gedaan tegen iedereen die haar wilde benaderen. Inmiddels begint ze wat socialer te worden en laat ze zich door sommige mensen al lekker aaien; ze miauwt dan ook om aandacht te vragen.

Ze moet wel een klik met je hebben want van sommige mensen moet ze nog steeds niets hebben en ook als ze je wel leuk vindt, kan ze soms toch ineens even uithalen of bijten tijdens het knuffelen. Dit is deels een stukje onzekerheid van haar dat hopelijk steeds minder wordt (en als je haar kent, zie je het op den duur ook steeds beter aankomen), maar je moet je er wel op instellen dat je in het begin wel eens een tik of hap van haar oploopt. En dat het deels ook in haar karakter zit dus dat het waarschijnlijk nooit een poes zal worden die zomaar alles toelaat.
Het dierentehuis zoekt voor Loeloe dan ook een nieuwe eigenaar die zeker de eerste tijd niet teveel van haar verwacht en die het als een uitdaging ziet om haar op den duur helemaal voor zich te winnen. Engelengeduld en een vergevingsgezind karakter zijn hierbij een must! Gezien haar gedrag en karakter wil het dierentehuis Loeloe ergens plaatsen waar ze niet los buiten gelaten wordt.

Katertje Bobby, het dier van vorige week, heeft een nieuw thuis gevonden. Wie interesse heeft in Loeloe, kan contact opnemen via 0229-218197.