Aerobic voor vrouwen in De Zaagtand in Hoorn

Algemeen
Onder leiding van Zohor al Masry worden de deelnemers met opzwepende muziek aangemoedigd om een uurtje intensief te bewegen.
Onder leiding van Zohor al Masry worden de deelnemers met opzwepende muziek aangemoedigd om een uurtje intensief te bewegen. Foto: aangeleverd

HOORN - In wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn, is de activiteit ‘Aerobic voor Vrouwen’ weer gestart. Onder leiding van Zohor al Masry worden de deelnemers met opzwepende muziek aangemoedigd om een uurtje intensief te bewegen. Het niveau van de les is haalbaar voor iedereen en blinkt uit in plezier en gezelligheid. Zohor gebruikt steps, aerobic-, fitness-, dans-, en spieropbouwende elementen, waardoor een afwisselende work-out ontstaat. Aerobic voor Vrouwen is op maandag van 9.00 tot 9.45 uur en een keertje meedoen met een proefles mag altijd. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen. De kosten bedragen 1,50 euro per keer of 12,50 euro voor tien lessen. Informatie en aanmelden: wijkcentrum De Zaagtand, 0229 855700, zaagtand@netwerkhoorn.nl .