Gratis fietsen voor minimagezinnen

Algemeen
De stichting geeft twee Postcode Loterij-fietsen weg aan minimagezinnen.
De stichting geeft twee Postcode Loterij-fietsen weg aan minimagezinnen. Foto: aangeleverd

HOORN - Stichting Mans, Lida en Jan, Gratis Kinderfietsjes Actie Zwaag wil in de decembermaand graag twee nieuwe Postcode Loterij-fietsen weggeven aan minimagezinnen. “De fietsen zijn geschonken door cliënten uit mijn postwijk in Hoorn”, vertelt Jan Kooijman. “Geweldig dat wij deze fietsen met sinterklaas of kerst mogen weggeven en mensen blij mogen maken, zeker in deze decembermaand die dit jaar toch anders is dan andere jaren.”

“Een lach op de gezichten brengen, daar doen we het voor”, benadrukt Jan. “Meer respect, denken aan elkaar én geven om elkaar; dat is onze boodschap voor 2021. Denk er bijvoorbeeld eens aan om een kaartje te sturen naar mensen die alleen zijn of het moeilijk hebben. Dat is toch het minste wat je kunt doen? Help elkaar, dan gaan we deze periode overwinnen. En blijf positief!”

De weggeefactie loopt tot 2 december. “Om 21.00 uur gaan we die dag live op Facebook en maken Lida en Mans de prijswinnaars bekend.” Meedoen? Kijk op de Facebookpagina www.facebook.com/gratiskinderfietsjesactie en stuur een berichtje of mail naar j.g.kooijman@kpnmail.nl . Jan besluit: “Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!”