Kom hockeyen bij WFHC in Hoorn

Algemeen
Even lekker naar buiten? Kom hockeyen bij WFHC!
Even lekker naar buiten? Kom hockeyen bij WFHC! Foto: aangeleverd

HOORN - Helaas kan er binnen niet gesport worden. De basisscholen zijn ook dicht. Kinderen zitten dus noodgedwongen meer binnen. Moeten ze er toch even uit? Kom dan hockeyen bij WFHC. Dat kan tot de voorjaarsvakantie (20 februari) geheel vrijblijvend.

Voor kinderen uit groep 3 kan dat op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur, voor kinderen uit groep 4 kan dat op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur. Verder zijn kinderen uit groep 5 op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur welkom, kinderen uit groep 6 van 17.15 tot 18.15 uur, kinderen uit groep 7 en 8 op de maandag van 17.00 tot 18.30 uur (jongens) en van 17.30 tot 18.30 uur (meisjes).

De trainers staan klaar om de kinderen op een leuke manier alle basistechnieken van het hockeyspel aan te leren. Spelplezier en veiligheid vormen, naast het aanleren van technische en tactische vaardigheden, de belangrijkste uitgangspunten voor de training. Kinderen kunnen gewoon op hun gymschoenen meedoen. Sticks zijn te leen. Het dragen van een gebitsbeschermer (bitje) is verplicht bij hockey. Ook adviseert WFHC om scheenbeschermers te dragen. Een bitje en scheenbeschermers zijn online bij de club te bestellen.

Meer informatie of aanmelden: mail naar tc@wfhc.nl. De kosten voor vier weken training bedragen vijf euro totaal. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.wfhc.nl.