Nieuwe tentoonstelling in De Boterhal in Hoorn: Zomerzotheid

Algemeen
Werk van Herman Kuypers.
Werk van Herman Kuypers. Foto: aangeleverd

HOORN - Om de onlangs afgelaste ledententoonstelling, normaliter gehouden in de winter, te compenseren heeft Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o. besloten een extra ledententoonstelling te organiseren in de zomer! Op de vraag of de leden hun leukste, vrolijkste, mooiste, gekste, kleurrijkste, zonnigste of beste werk in wilden leveren om een ‘zomerzotte’ expositie te kunnen organiseren reageerden maar liefst 42 kunstenaars.

De tentoonstelling laat vooral de diversiteit van disciplines binnen de vereniging zien. Er zijn niet alleen schilderijen te bekijken, maar ook tekeningen, foto’s en cartoons, beelden, installaties en wandobjecten. Dus er valt heel veel te ontdekken en te bewonderen, en dit alles is in een zomers jasje gestoken. De deelnemers zijn: Nelleke Allersma, Yvonne Alting, Nuray Atas, Raymond Bakker, Marijke Beelen, Harry Beemsterboer, Ellis Belier, Els Benjamins, Karin van Bodegom, Carolien Broersen, Katja Effting, Hinderik de Groot, Anneke Helder, Jan Hollenberg, Horden&Schimmel, Jos Kaarsemaker, Jawek Kwakman, Rob Komen, Herman Kuypers, Frea Lenger, Thea van Lier, Linda Meulenhoff, John Ory, Noortje Peerdeman, Erna Peereboom, Tineke Pilkes, Jeannette Plantenga, Bert Poot, Ankie Postma, Maddy Rentenaar, Gígja Reynisdottír, Margo Schoutsen, Paul Stap, STHOM, Babette Treumann, Philine van der Vegte , Ammarie Visser, Marisja van Weegberg, Ineke Werkman, Pam Wessels, Ryanne Wiener en Vicky Schot.

Deze expositie is van 26 juni tot en met 1 augustus te zien in De Boterhal, Kerkplein 39 in Hoorn. Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.