Sportaanbieders en wethouder ondertekenen Hoorn Sportakkoord intentieverklaring 2022

Algemeen
V.l.n.r.: Loek Stam, voorzitter Kernteam, Malika Honing van Urbanus honk & softball, Nico vd Gulik van AV Hollandia, Leslie Voorzaat, sportondernemer, Kholoud al Mobayed wethouder sport.
V.l.n.r.: Loek Stam, voorzitter Kernteam, Malika Honing van Urbanus honk & softball, Nico vd Gulik van AV Hollandia, Leslie Voorzaat, sportondernemer, Kholoud al Mobayed wethouder sport. (Foto: aangeleverd

HOORN - Met het ondertekenen van de intentieverklaring kan het Kernteam Sportakkoord Hoorn ook in 2022 verder in de ondersteuning naar alle sportaanbieders. Tijdens een goedbezochte werksessie op 14 oktober troffen vele sportaanbieders elkaar, met ook afgevaardigden uit het onderwijs, welzijn en zorg en maatschappelijke organisaties. De sportondernemer SUPspirit ontmoette inloophuis PISA, open water zwemmen Ter Rede kwam in gesprek met zaalvoetbal Hovocubo. Van yoga tot kickboksen, van schaatsen tot Fiolet taalschool. Het is bijzonder dat in deze veelzijdigheid er vele nieuwe contacten werden opgedaan. Dit is waar het Sportakkoord voor staat. Het doel is om elkaar te versterken, met elkaar activiteiten organiseren binnen sport en bewegen. Sportaanbieders in Hoorn die meer informatie willen, kunnen terecht op www.hoornsportakkoord.nl of op de Facebookpaginan kijken van Hoorn Sportakkoord.