Always Forward (zat) Hoorn speelt gelijk tegen Beemster

HOORN - Always Forward (zat) verspeelde afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Beemster voor de eerste keer in de lopende competitie twee punten. Op het kunstgrasveld van de ploeg uit Middenbeemster kwam de eindstand 1 - 1 op het scorebord. Beide doelpunten vielen na de rust.

In de 54e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong, maar nog voordat het eerste uur was verstreken trok Stefan Schipper de stand weer gelijk uit een strafschop, die was toegekend omdat de ver opgerukte Perry Vlasman op onreglementaire wijze de pas was afgesneden binnen het Beemster-strafschopgebied.

Forward bezorgde de doelman van de thuisploeg in de loop van de wedstrijd wat meer werk dan andersom, maar Beemster kreeg wel enkele goede kansen, die bij een minder goede keeper dan Aron van Loon wellicht een treffer zouden hebben opgeleverd.

Bij Forward speelde de van een blessure herstelde Kevin van Gasteren in het laatste halfuur van de wedstrijd mee en maakte Jordi Meester zijn eerste speelminuten in de competitie.