De Vakantiespelen staan in het teken van bosspellen, spannende thema's, stokbrood bakken, een kampvuur en glijden van de zeephelling.
De Vakantiespelen staan in het teken van bosspellen, spannende thema's, stokbrood bakken, een kampvuur en glijden van de zeephelling. ((Foto: aangeleverd))

Vakantiespelen Dijkgatbos en ExpeR

REGIO - De aanmelding voor de Vakantiespelen in de zomervakantie is geopend. Kinderen uit groep 3 tot en met 8 die zin hebben in leuke en gekke activiteiten in het bos, kunnen zich aanmelden.

De Vakantiespelen staan in het teken van bosspellen, spannende thema's, stokbrood bakken, een kampvuur en glijden van de zeephelling. Inschrijven kan via www.stichtingvakantiespelen.nl. Er is geen wachtlijst en geen inschrijfavond. Elk kind kan gegarandeerd meedoen aan deze leuke week in het Dijkgatbos.

Een overzicht van de data en woonplaatsen:

Week 30 (22, 23, 25 en 26 juli): Aartswoud, Hensbroek, Hoogwoud, Middenmeer, Obdam, Opmeer, Spanbroek, Wieringerwerf en Zuidermeer.

Week 31 (29 en 30 juli, 1 en 2 augustus): Abbekerk, Avenhorn, Benningbroek, De Goorn, Hauwert, Kreileroord, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Opperdoes, Slootdorp, Twisk, Ursem, De Weere en Zwaagdijk-West.

Week 32 (5, 6, 8 en 9 augustus): Andijk, Bovenkarspel, Den Oever, Grootebroek, Hem, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Onderdijk, Schellinkhout, Spierdijk, Venhuizen, Wervershoof, Westerland, Westwoud, Wijdenes en Wognum.

Week 33 (12, 13, 15 en 16 augustus): Barsingerhorn, Berkhout, Enkhuizen, Grosthuizen, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oosterblokker, Oude Niedorp, Spierdijk, 't Veld, Winkel en Zwaagdijk-Oost.

Kinderen die al op de middelbare school zitten, kunnen meedoen aan een nieuw avontuur. Bij ExpeR wordt een week lang overleefd in het bos. Koken op zelfgemaakt vuur, slapen in het bos en spannende proeven tegen het andere team spelen. ExpeR is een leuke uitdaging voor jongeren tussen de dertien en vijftien jaar. Dit jaar vindt ExpeR plaats van 15 tot en met 19 juli. Kijk voor meer informatie op www.exper.nu.

Meer berichten