Heel Hoorn Danst in Schouwburg Het Park is het grootste dansevenement van Hoorn.
Heel Hoorn Danst in Schouwburg Het Park is het grootste dansevenement van Hoorn. ((Foto: aangeleverd))

Heel Hoorn Danst

HOORN - Van hiphop tot latin, van kids tot veteranen, met z'n tweeën of met een groep, op twee benen, met krukken, op je hoofd of in een stoel: de danssport in Hoorn werd tijdens twee succesvolle edities van Heel Hoorn Danst in de breedste zin vertegenwoordigd. Ook dit jaar vindt het grootste dansevenement van Hoorn weer plaats en wel op zondag 31 maart in Schouwburg Het Park.

Niet alleen gevestigde namen zoals Double V, Dazzling, Minh-zone, Moves, Coenstad Rollies, Alina en Koftos presenteren zichzelf, maar ook de talenten in spé van de Hoornse basisscholen. Maar liefst elf scholen strijden om de felbegeerde ChaChaCup, vorig jaar gewonnen door de St. Jozefschool. ChaChaCup Hoorn is een samenwerking tussen Double V en NOC*NSF, bedoeld om leerlingen in aanraking te laten komen met bewegen op muziek. Zo'n zevenhonderd leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen de kans om van een ervaren dansdocent de basis van de chachacha te leren tijdens de gymlessen op school. De beste danspaartjes mogen hun school gaan vertegenwoordigen en dansen de finale tijdens Heel Hoorn Danst.

Kaarten voor dit evenement, dat om 14.30 uur begint, zijn verkrijgbaar via www.heelhoorndanst.nl of via Schouwburg Het Park.

Meer berichten