Bloemstyle-event 'Flora Frits' in de Huesmolen Hoorn

Algemeen
Tijdens een dynamische demo laat Frits Hoogers de laatste trends en nieuwste technieken op het gebied van bloemschikken zien.
Tijdens een dynamische demo laat Frits Hoogers de laatste trends en nieuwste technieken op het gebied van bloemschikken zien. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Tijdens een dynamische demo laat Frits Hoogers donderdag 21 november de laatste trends en de nieuwste technieken op het gebied van bloemschikken zien. Kleuren, vormgeving, uitbundige stukken en de nodige humor zorgen voor een avond uit en een leerzame demonstratie. Bloemschikken stoffig of ouderwets? Niet in een demo van 'Flora Frits'. Aanvang 20.00 uur in cultureel centrum de Huesmolen, Huesmolen 60 in Hoorn.

Frits staat bekend om de persoonlijke aanpak en betrokkenheid, waarbij de combinatie van stylist en bloemist elkaar complementeren.

De entree is vier euro voor leden van Groei & Bloei. Wie lid i van de afdeling Hoorn, krijgt drie gratis loten voor de verloten. Niet-leden betalen zeven euro. Kaarten reserveren: groeibloeihoorn.workshops@gmail.com . De betaling kan overgemaakt worden op banknummer NL19 ABNA 0538782838 t.n.v. 'Kon Mij TUINB Plantkunde Hoorn', onder vermelding van Flora Frits. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar. Bezoekers betalen dan één euro extra.