Zeemeerminnen welkom bij MonoVinzz

  Nieuws
Vinzwemclub MonoVinzz geeft 28 april een demonstratie bij de Wijzend in Zwaag. (Foto: aangeleverd)
Vinzwemclub MonoVinzz geeft 28 april een demonstratie bij de Wijzend in Zwaag. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZWAAG - Het nieuwe seizoen van zwembad de Wijzend in Zwaag gaat zaterdag 28 april van start. De opening is om 10.00 uur en om 11.00 uur verzorgt vinzwemclub MonoVinzz, net als vorig jaar, een korte demonstratie.
De demonstratie van dit jaar is speciaal gericht op alle zeemeerminnen onder ons. De kinderen die zelf al een mooi zeemeerminnen-tenue hebben en graag willen weten hoe ze nog sneller en mooier door het water kunnen, zijn hartelijk welkom. Neem een eigen tenue mee en de vereniging geeft tips en tops. Ook kinderen die niet zo'n mooi tenue hebben, maar toch nieuwsgierig zijn, kunnen evengoed mee zwemmen.
MonoVinzz is al tien jaar de enige vinzwemclub in de kop van Noord-Holland die deze snelle zwemsport beoefent. Dat doet de club op vrijdag van 21.00 tot 22.00 uur in de Waterhoorn in Hoorn. Als dolfijn of zeemeermin door het water zwemmen? Dat kan bij MonoVinzz. Wie kennis wil maken met vinzwemmen, kan zes lessen volgen voor twintig euro (jeugd) of dertig euro (volwassenen). Kijk op www.monovinzz.nl voor meer informatie.

Meer berichten