Slank in vijf weken

  Nieuws
'Slank in 5 weken' wil iedereen ondersteunen die zijn leven wil aanpakken met beweging, uitgebalanceerde en smakelijke voeding en veel inspiratie en motivatie. (Foto: aangeleverd)
'Slank in 5 weken' wil iedereen ondersteunen die zijn leven wil aanpakken met beweging, uitgebalanceerde en smakelijke voeding en veel inspiratie en motivatie. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Er beter uitzien, jezelf fitter voelen en gezonder leven; wie wil dat niet? Maar hoe pak je het aan als je op de lange termijn gezonder en fitter wilt leven? Hoe houd je het vol met dagelijks verleidingen als de luie stoel, televisie en snacks? Het initiatief 'Slank in 5 weken' helpt bij de juiste aanpak en maakt het begin makkelijk. Het doel is dat de deelnemers via een uitgekiend trainingsprogramma bij Sportcentrum Vredehof in Hoorn al na enkele weken duidelijk meetbare en zichtbare resultaten bereiken.
Aan het begin wordt de actuele lichaamssamenstelling gemeten. Op basis van het resultaat stelt de instructeur een programma op maat op. Het devies van het programma 'Slank in 5 weken' is het behalen van een gezond gewicht en het verliezen van overtollig vet. "Een verbetering tot wel twintig procent is mogelijk op gebied van kracht, conditie en beweeglijkheid", aldus de fitnessinstructeur. "Naar verwachting zullen ook de bloeddruk, het percentage lichaamsvet en de coördinatie duidelijk verbeteren, onafhankelijk van de leeftijd en actuele fitheid van de deelnemers."
'Slank in 5 weken' wil iedereen ondersteunen die zijn leven wil aanpakken met beweging, uitgebalanceerde en smakelijke voeding en veel inspiratie en motivatie. Naast training staat vooral plezier centraal. De campagne 'Slank in 5 weken' loopt vanaf december 2018. Ga dus strak de lente in! Het programma van vijf weken bestaat als eerste uit een beginmeting (intake van een uur met de voedingsdeskundige). Deelnemers krijgen een individueel trainingsprogramma op maat. Na 2,5 weken kunnen de deelnemers hun vorderingen zien. Eventueel kan het verloop van het programma dan bijgestuurd worden. Er zijn geen deelnamevoorwaarden. Iedereen die gezonder wil leven en slank de zomer in wil gaan kan meedoen. Na vijf weken kunnen de deelnemers hun resultaat tegemoet zien en krijgen zij tips en tricks mee om hun gewicht en levensstijl te behouden. Deelname aan het programma van vijf weken bedraagt 79 euro.
Meer weten of een plaats reserveren? Bel 0229-215094.

Meer berichten