Linda neemt de cheque voor Stichting Bal Anand in ontvangst.
Linda neemt de cheque voor Stichting Bal Anand in ontvangst. ((Foto: aangeleverd))

Linda wint donatie-actie van Uitvaartverzorging De Vries

LANDSMEER - Linda Walburg heeft op dinsdag 1 oktober van Uitvaartverzorging De Vries een donatie ontvangen voor de door haar gekozen Stichting Bal Anand en een dinerbon van Eetcafé Juffrouw Tok Tok. Linda heeft deze prijzen gewonnen door op de braderie van Landsmeer bij de kraam van De Vries het juiste aantal waxinelichtjes te raden dat in de vaas zat.

Tijdens de jaarlijkse braderie, die dit jaar plaatsvond op zaterdag 28 september in het winkelcentrum van Landsmeer, heeft Uitvaartverzorging De Vries, evenals eerdere jaren, ervoor gekozen zich in te zetten voor een goed doel. "Wij bestaan dit jaar 25 jaar en daarom wilden we de mensen op de braderie dit jaar zelf een goed doel laten kiezen waar wij € 250,- aan gaan doneren," aldus Marco de Vries, eigenaar van Uitvaartverzorging De Vries.

Driemaal goed geraden

De braderie werd ondanks het natte weer goed bezocht en bijna honderd mensen hebben een poging gedaan te raden hoeveel waxinelichtjes er in de vaas zaten. Er waren in totaal drie personen die het juiste aantal van 62 waxinelichtjes hebben geraden. Via een loting is Linda als winnaar uit de bus gekomen.

Goede doelen

Linda heeft ervoor gekozen om de Stichting Bal Anand te steunen. Deze stichting zet zich in voor gehandicapte kinderen die wonen in een kindertehuis in India. Bij de kraam van Uitvaartverzorging De Vries stond ook een vaas met knikkers waarvan het aantal geraden kon worden. Het exacte aantal is niet geraden, maar degene die hier het dichtste bij kwam was de familie Scheermeijer. De familie heeft als goed doel gekozen voor Save the Children en een cadeaubon van Bruna gewonnen.

Over Uitvaartverzorging De Vries

Uitvaartverzorging De Vries is al ruim 25 jaar gevestigd in Landsmeer. Het familiebedrijf heeft een klein team waardoor nabestaanden in de wijde omgeving kunnen rekenen op veel persoonlijke aandacht en een grote betrokkenheid bij het regelen van een uitvaart.

Meer berichten