Irene speelt 'Taart voor Tijger'.
Irene speelt 'Taart voor Tijger'. (Foto: Aangeleverd)

Theatervoorstelling voor kinderen

LANDSMEER - Alieke van EigenWijsjes presenteert tijdens het Cultureel Weekend van Landsmeer een theatervoorstelling voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Op zondagochtend 2 februari om 10.00 uur speelt Irene van Laros & De Jong Beeldmakerij: 'Taart voor Tijger.'

Irene was in januari 2019 ook in Landsmeer met het grote boek dat tot leven kwam in het meeslepende verhaal van de Wolkenfabriek. Het is duidelijk dat Irene, net als wij, houdt van boeken: de voorstelling 'Taart voor Tijger' is gebaseerd op het geweldige boek 'Ssst! De tijger slaapt'. Dit was prentenboek van het jaar in 2018 en is veelal voorgelezen tijdens de Nationale Voorleesdagen van dat jaar.

In 'Taart voor Tijger' is tijger de volgende dag jarig. Bij een verjaardag horen slingers, cadeautjes en taart. Taart? Er is nog geen taart. Wat nu? Aan de slag! Ze vragen tijgers vrienden om hulp. Hopelijk wordt tijger niet wakker, want het moet wel een verrassing blijven!!

Taart voor Tijger zit vol met herkenning voor jong en oud, interactie met het publiek, vrolijke muziek en grappige dierenpoppen.

De voorstelling (2-7 jaar) is op zondag 2 februari om 10.00 uur in Dorpshuis Het Wapen van Landsmeer. De deur gaat open om 9.50 uur.

De prijs is €6,50 per kind (tot 1 jaar gratis) en €3,50 per begeleider.
Reserveren kan via EigenWijsjes op Facebook, www.eigenwijsjesvoorkinderen.nl, 0648509814 of alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl.

Meer berichten