Het team van Drogisterij Parfumerie Sandra.
Het team van Drogisterij Parfumerie Sandra. ((Foto: Rikus de Lange))

Drogisterij Parfumerie Care & Beauty Sandra halfjaar in Landsmeer

  Bedrijf in Beeld

LANDSMEER - Het wordt tijd dat het team van Drogisterij Parfumerie Care & Beauty Sandra Landsmeer zich gaat voorstellen. Het team bestaat uit Marise, Sharon, Monique, Ditta en Sandra en zij zijn sinds een half jaar de nieuwe gezichten in de nieuwe winkel aan het Zuideinde, tegenover het winkelcentrum.

Heel veel inwoners van Landsmeer kennen de teamleden ondertussen al, maar een heleboel ook nog niet.

Waarvoor kan men bij deze winkel terecht? In ieder geval voor alle advies op gebied van geneesmiddelen, homeopathie, voedingssupplementen, parfums, huidverzorging, make-up, babyverzorging, natuurvoeding, orthopedische ondersteuning en nog veel meer.

Voor een mooi cadeau of origineel kerstpakket

Ook kunnen de teamleden u helpen aan een mooi cadeau met hun uitgebreide assortiment. Nog geen idee voor een origineel kerstpakket voor uw medewerkers of kerstcadeau voor uw familie? Stap dan ook eens gezellig bij Care & Beauty Sandra binnen.

Op alle luxe geuren en Clinique ontvangen de klanten altijd 10% korting. Daarnaast zijn er diverse geuren tegen scherpe prijzen verkrijgbaar. Het assortiment is zeer uitgebreid. Iets niet op voorraad? Dan wordt het met alle plezier besteld. De winkel; bevindt zich aan het Zuideinde 2, 020 786 7066.

Meer berichten