Politiek Cafévoor ouderen

  Nieuws
(Afbeelding: Arend van Dam)
(Afbeelding: Arend van Dam) (rodi.nl)

LANDSMEER - Net als vier jaar geleden bij de verkiezingen voor de gemeenteraad wordt er in het Dienstencentrum Landsmeer (DCL) een Politiek Café voor ouderen gehouden. Initiatiefnemer is de Seniorenraad van Landsmeer ondermeer vertegenwoordigd door Lien van Eenige en Hans Reijnders. Dinsdagmiddag 6 maart vanaf 14.30 uur zijn alle politieke partijen uitgenodigd en worden vertegenwoordigd door een politicus die zich bezighoudt met het ouderenbeleid.
VVD, D66, CDA, PvdA, Positief Landsmeer, Lokaal Landsmeer en Groen Links geven acte de présence. Leden van de Seniorenraad hebben vragen geformuleerd waarover de politici zich kunnen buigen en waarop zij kunnen reageren. De aanwezigen kunnen ook vragen stellen. De Seniorenraad brengt vragen in over verkeer en veiligheid, woningbeleid ouderen, seniorenroute, eenzaamheid bij ouderen, zorg en ondersteuning WMO, een gemeentelijk ouderenbeleid. Pieter Divendal is deze middag de onafhankelijke gespreksleider. Landsmeer heeft veel ouderen, het is belangrijk dat zij te weten komen waarvoor zij kunnen en willen kiezen. Alle senioren en andere geïnteresseerden zijn welkom.
Dinsdag 6 maart van 14.30 uur tot 17.00 uur. DCL, Dr. M.L. Kingstraat 2b. Toegang en koffie en thee gratis. Vervoer met DCL-bus is mogelijk. Hiervoor kan men tot een dag tevoren bellen met het DCL, 020-482 4190.

Meer berichten