ZWOEL! Concertreeks luidt de zomer in

  Nieuws

DEN ILP - De ZWOEL! concerttour door muziekvereniging De Eendracht uit Den Ilp voorziet ontspannen zomeravonden van populaire lichte muziek met een 'latin feel'. Met drie concertlocaties buiten het dorp zal De Eendracht het seizoen muzikaal afsluiten. Maandagavond 18 juni tijdens de Sport- en Feestweek in Landsmeer op het Raadhuisplein, 25 juni met een buffetconcert bij Boergondineren in Randsdorp en als muzikale klapper op 2 juli bij bar&kitchen BRASA op de Koemarkt in Purmerend.
Het eerste concert zal plaatsvinden gedurende de Sport- en Feestweek in Landsmeer. Een initiatief van Stichting Evenementen Landsmeer waar De Eendracht graag haar steentje aan bijdraagt. Op maandagavond 18 juni vanaf 20.00 uur zal er een gratis buitenconcert worden gegeven op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis te Landsmeer. Laat de lichte muziek je in de zomerse stemming brengen, van Hollandse klassiekers tot zwoele Latin. De ZWOEL! Concerttour wordt voortgezet op maandagavond 25 juni om 20.00 uur in Randsdorp. Voorafgaand aan het concert biedt Boergondineren een buffet voor 8,50 euro, waarna De Eendracht het dak eraf feest in De Hooischuur. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op via website van De Eendracht op www.eendr8.nl. Als afsluiter van zowel ZWOEL! Als het muzikale seizoen brengt De Eendracht nog eenmaal de lichte muziek ten gehore in Purmerend. Maandagavond 2 juli vanaf 20.00 uur is er een buitenconcert op het terras van BRASA bar&kitchen op de Koemarkt. Koude drankjes en warme klanken maken de zomeravond compleet.
Met deze concertreeks wordt een oude traditie weer nieuw leven ingeblazen, genieten van het zomerweer met een afsluitend buitenconcert voordat de schoolvakanties weer beginnen. Bezoek voor meer informatie de website www.eendr8.nl of volg ze op Facebook.

Meer berichten