Uitvaartverzorging De Vries steunt Make-A-Wish op braderie -

  Nieuws
Tijdens de braderie is informatie te krijgen over stichting Make-A-Wish. (Foto: aangeleverd)
Tijdens de braderie is informatie te krijgen over stichting Make-A-Wish. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - Tijdens de jaarlijkse braderie, die dit jaar zaterdag 29 september plaatsvindt in het winkelcentrum van Landsmeer, begint het voor Uitvaartverzorging De Vries traditie te worden om aandacht te geven aan een goed doel. Dit jaar zal dat de stichting Make-A-Wish zijn, een organisatie die wensreizen organiseert voor ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen.
"Wij zijn benaderd door de familie van de vorig jaar overleden Kenzo Tiamo Le Belle of wij ons hiervoor in wilden zetten. Wij waren meteen om, het is een prachtig initiatief", aldus Marco de Vries. Twee jaar geleden maakte de ongeneeslijk zieke Kenzo een 'wish journey': een onvergetelijke reis, waarbij alles precies naar wens gaat van de familie. Make-A-Wish wil hiermee de kinderen en hun familie iets heel bijzonders geven, waardoor zij een positieve boost krijgen waar ze nog heel lang hoop, kracht en vertrouwen uit kunnen putten. "Wij hebben prachtige en onvergetelijke herinneringen gemaakt tijdens een cruise met Kenzo en de impact van Make-A-Wish op ons gezin is dan ook ontzettend groot geweest", vertelt Kenzo’s moeder Rachnel.


Lopen voor een wens

Op de braderie kunnen belangstellenden niet alleen meer informatie krijgen over Make-A-Wish of een donatie doen. Zij kunnen zich ook inschrijven voor de eerste City Wish Walk in Amsterdam op 25 november 2018. Het wandelevenement voor Stichting Make-A-Wish Nederland laat wandelaars van alle leeftijden in 6 of 12 kilometer de mooiste plekjes van de hoofdstad zien. Landsmeerders kunnen dan zoveel mogelijk geld ophalen voor Make-A-Wish, zodat er nog meer wensen van ernstig zieke kinderen kunnen worden vervuld. De Vries: "Natuurlijk lopen wij ook mee met de City Wish Walk en op de braderie hebben wij allerlei informatie om de bezoekers ook te motiveren om een lekker stuk te wandelen voor dit waardevolle doel." Voor meer informatie www.citywishwalk.nl/amsterdam.

Meer berichten