Aanbod (Jeugd)SportPas biedt sportieve kansen

  Nieuws

LANDSMEER - In gemeente Landsmeer is dit najaar alweer voor de tweede keer de (Jeugd)SportPas (JSP) van start gegaan. De JSP is bedoeld om de jeugd van gemeente Landsmeer te laten proeven van verschillende sporten binnen de gemeente. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders uit de gemeente Landsmeer.
Met de JSP krijgen kinderen van Landsmeer de kans om een andere sport vrijblijvend uit te proberen. Na de herfstvakantie is de JSP van start gegaan. Deze periode is er een mooi aanbod van sport- en beweegactiviteiten waar deelnemers zich voor hebben aan kunnen melden. Er doen deze periode vier verenigingen/(sport)aanbieders mee, waaronder twee nieuwe; MTB Twiske, turnvereniging Wilskracht, volleybal vereniging Waterland en atletiek vereniging Waterland.
Verenigingen die ook mee willen doen met de JSP kunen voor meer informatie contact opnemen met Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, Peter Bakker, tel. 0229-287700 of mailen naar pbakker@teamsportservice.nl. Van het voorjaar start er weer een nieuwe JSP ronden.

Meer berichten