Start nieuwe leesclub in Landsmeer

  Nieuws

LANDSMEER - In Landsmeer start een nieuwe leesclub. In Bibliotheek Waterland is vrijdagochtend 14 december een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over literatuur te praten en daardoor in contact willen komen met andere lezers.
De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.
Belangstellenden zijn 14 december welkom in Bibliotheek Waterland, aan de Calkoenstraat 27 in Landsmeer. Aanvang 11.00 uur. Graag aanmelden bij de contactpersoon van Senia in de regio, Miek van de Sande, via e-mail miek.vandesande@senia.nl of bij Senia, via e-mail info@senia.nl.

Meer berichten