Make-over BON-theater in Medemblik gereed

Algemeen
Nieuwe huisstijl BON-theater in Medemblik.
Nieuwe huisstijl BON-theater in Medemblik. ((Foto: aangeleverd))

Een nieuw BON-theater. Een prachtig nieuwe zaal met achterin een heuse tribune waardoor het publiek nu overal een goed zicht heeft op het podium.

De vrijwilligers waren druk bezig met het installeren van de lichtinstallatie en het aankleden van de zaal. Ook de foyer is veranderd, deze is nu aan de rechterkant van het gebouw, tevens ook de nieuwe ingang.

Het BON-theater kan niet wachten om te starten met haar programma. Maar door corona moeten de deuren nog even gesloten blijven.

Nieuwe huisstijl

Naast het feit dat de theaterzaal is verbouwd, heeft het BON-theater ook een nieuwe huisstijl. Een modern logo en een nieuwe website, die op een mobiel ook goed te bekijken is. De nieuwe site gaat 15 januari om 12.00 uur de lucht in. Neem ook een kijkje.

Komend programma

Aangezien alle voorgaande voorstellingen geannuleerd zijn, ziet het theaterjaar er heel anders uit. De vrijwilligers kijken uit naar het in gebruik nemen van de nieuwe zaal en hopen op betere tijden, net als iedereen in deze periode. Op 20 februari hopen ze te starten met Kiki Schippers, gevolgd door Thijs van de Meeberg op 13 maart. Het complete programma van het BON-theater is te zien op de nieuwe site van het BON-theater. Direct kaarten bestellen? Dat kan natuurlijk ook via de website.

Vrijwilligersprijs

Het BON-theater is genomineerd voor de vrijwilligersprijs 2020 in de categorie vrijwilligersorganisatie van het jaar. Iedereen kan vanaf 15 januari stemmen op het BON-theater via www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. Daar staan ook filmpjes, waarin verteld wordt over het vrijwilligerswerk en de organisatie. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 29 januari.