Muziekschool Oostelijk West-Friesland geeft een concert in het kasteel in Medemblik.
Muziekschool Oostelijk West-Friesland geeft een concert in het kasteel in Medemblik. ((Foto: aangeleverd))

Concert symfonieorkest muziekschool in Radboud

MEDEMBLIK - Het gloednieuwe symfonieorkest van Muziekschool Stede Broec en Oostelijk West Friesland geven woensdag 10 juli hun premièreconcert in Kasteel Radboud, Oudevaartsgat 8 in Medemblik.

Een symfonieorkest bestaat uit een evenwichtige hoeveelheid strijkers, hout- en koperblazers en slagwerk. Voor sommige muziekstukken worden instrumenten als een piano, harp of een orgel aan het orkest toegevoegd. Het repertoire is zeer breed van klassiek tot hedendaagse muziek. Spelers van alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. De enige vereiste is minimaal drie jaar speelervaring.

De avond start met een optreden van de leerlingen van de muziekschool van 19.00 tot 19.30 uur. Na een pauze van vijftien minuten begint het optreden van het symfonieorkest om 19.45 tot ongeveer 20.15 uur. In de voorverkoop kosten kaartjes 4,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 6,50 euro regulier. Aan de deur zijn de prijzen respectievelijk 5 en 7,50 euro. Museumkaart is niet geldig bij dit evenement. Meer informatie en reserveren via kasteelradboud.nl/agenda.

Meer berichten