Opnames eindmusicals ingeluid met musicalles

Algemeen
De stemming zat er goed in bij de leerlingen van de Bloeiende Perelaar.
De stemming zat er goed in bij de leerlingen van de Bloeiende Perelaar. Foto: Han Giskes

PURMEREND/BEEMSTER – Vandaag startten de opnames van de eindmusicals van 27 groepen 8 van de  basisscholen in Purmerend en Beemster in P3. Deze mooie samenwerking tussen het onderwijs, het NKT, theater De Purmaryn en P3 geeft de leerlingen toch de kans hun eindmusical te laten zien en zelfs te vereeuwigen. Om de start van de opnamen luister bij te zetten kregen de leerlingen van De Bloeiende Perelaar uit Beemster in de ochtend een musicalles voor het  stadhuis. De regen gooide roet in het eten maar gelukkig stelde de gemeente de hal van het stadhuis hiervoor beschikbaar. 

Het werd een mooie happening, gadegeslagen door onder andere een trotse wethouder Paul van Meekeren. Chris van Meurs, schoolbestuurder van Opspoor hield een korte toespraak, waarna het wervelende optreden kon beginnen, aangezwengeld door Naomi Vis van het NKT "Dit is je moment!" aldus Naomi.

Na het optreden vertrok de groep in de stromende regen naar P3, voor de generale repetities en de opnamen. Het resultaat is te bewonderen in de laatste weken voor de zomervakantie op RTV Purmerend dat in ieder geval een deel van de musicals zal uitzenden. 

Afbeelding