Zandstock Festival weer divers en uitgebreid - Toegankelijk programma voor iedereen in 't Zand

  Nieuws
Het is zaterdag 11 en zondag 12 augustus feest op het Zandstock Festival. (Foto: Zandstock Festival)
Het is zaterdag 11 en zondag 12 augustus feest op het Zandstock Festival. (Foto: Zandstock Festival) (rodi.nl)

'T ZAND - Zandstock Festival heeft ook dit jaar weer een uitgebreid en divers programma. Niemand minder dan onder andere Jett Rebel, Blaudzun, The Partysquad, Wulf, Bizzey en Big2 zijn zaterdag 11 en zondag 12 augustus live te zien in ‘t Zand.
Verder klinken de hits van The Boss, zoals ‘The River’ en ‘Born in the USA’ live in ‘t Zand. Tim Akkerman, de voormalig leadzanger van Di-rect, doet namelijk een muzikale ode aan zijn grote held Bruce Springsteen.

The Kik

Ook The Kik doet zijn aantreden op het groene gras. Deze vijf immer goed geklede mannen uit Rotterdam en Tilburg noemen zichzelf een Nederlandse Bietband. De beatgroup is sterk geïnspireerd door de sound van de jaren ‘60. De band maakt übercatchy popliedjes.
Voor de kinderen is er op de zondag ook weer een speciaal programma, dit jaar: de Fiepbus! In deze bus kinderen op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp, waar zij spelletjes kunnen doen, knutselen en kleuren. Daarnaast is er voor de oudere kinderen een stormbaan aanwezig op het terrein! Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.
Australische Barbecue

Op de zaterdag van Zandstock hangt er een Australische vibe, dankzij de bands die Australische bands Caravãna Sun, Bobby Alu en The Beautiful Girls. Om deze vibe nog meer compleet te maken, kan het publiek zaterdag ook nog eens genieten van een Australische barbecue. Dit is in samenwerking met Brasserie De Keuken. De Aussie BBQ begint om 14.30 uur. Een ticket (vlees/vegetarisch) kopen kan tot en met vrijdag 10 augustus 12.00 uur, zolang de voorraad strekt.
Karaoke

Het grootste live karaoke spektakel met de Tante Joke Karaoke Band komt zondag 12 augustus naar Zandstock. Vraag het favoriete nummer aan en verander vervolgens even in de leadzanger van een eigen band! Kom maar door met de meeschreeuwhits, liefdesduetten en muziek om op te dansen, zoals ‘I Love Rock and Roll’, ‘The Eye of the Tiger’ of ‘Summer Lovin’. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen!
Nieuwe betaalmethode

Zandstock hanteert een nieuwe betaalmethode: Pin only. Dat betekent dat men direct bij alle barren, pendelbussen, foodstands en de garderobe kan betalen met de bankpas. Festivalgangers hoeven dus geen cash te pinnen van tevoren, geen muntjes te halen of chip opladen en geen gedoe met resterende muntjes of tegoed na het festival. Als er voldoende op de bankrekening staat, dan kan men overal direct betalen met de bankpas. Wel is er bij het infopunt een betaalpas aanwezig, bijvoorbeeld voor kinderen, als men alleen cash bij zich heeft of deze kan fungeren als potpas.
Zandstock Festival vindt zaterdag 11 en zondag 12 augustus plaats in 't Zand. Tickets (ook voor de Australische Barbeque) beschikbaar via www.zandstock.nl/tickets

Meer berichten