Iedereen welkom bij officiële opening Sollicitatiezaak in Rijswijk op 12 mei

Algemeen
Het team van Sollicitatiezaak brengt toppersoneel en opdrachtgevers bij elkaar, binnen de overheid én het bedrijfsleven.
Het team van Sollicitatiezaak brengt toppersoneel en opdrachtgevers bij elkaar, binnen de overheid én het bedrijfsleven. (Foto: RK)

Opdrachtgevers én werkzoekenden die op zoek zijn naar kleinschalige bemiddeling met een groot bereik, zijn bij Sollicitatiezaak in Rijswijk aan het juiste adres. Op donderdag 12 mei wordt dit nieuwe detacheringsbureau officieel geopend door wethouder Larissa Bentvelzen.

Het idee voor Sollicitatiezaak ontstond zeven jaar geleden bij eigenaar Farid Kasiem. Door zijn jarenlange ervaring in het sociaal domein, beschikt hij over enorm veel contacten in alle gemeenten van Nederland. Zijn passie voor detachering inspireerde hem tot Sollicitatiezaak: een bedrijf dat opdrachtgevers en werkzoekenden bij elkaar brengt, zowel voor de overheid als daarbuiten, maar wél met een specialisatie in het sociaal domein.

Gekwalificeerd personeel en exclusieve opdrachten

Werkgevers vinden bij Sollicitatiezaak gekwalificeerd personeel. Voor werknemers blijft er meer salaris over dan bij de grote detachering- en uitzendbureaus, door minder ‘hoge’ marges. Ook de exclusieve opdrachten die Sollicitatiezaak in huis heeft, zijn een gesprek waard.

Mooie locatie

Farid: “Onze nieuwe locatie is onze trots; het is een ruime, mooie locatie. Rijswijk is een leuke gemeente om ons te vestigen. Wij kijken uit naar een mooie toekomst in en rondom deze stad.”

Wethouder Bentvelzen opent Sollicitatiezaak aan de Kerklaan 2 op 12 mei om 16.00. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom.