Opening watertappunt in Herenstraat

Algemeen
Ontvang bij de opening deze unieke 'limited edition'-waterfles (zolang de voorraad strekt).
Ontvang bij de opening deze unieke 'limited edition'-waterfles (zolang de voorraad strekt). (Foto: Winkelcentrum Oud Rijswijk)

Op zaterdag 18 juni om 11.00 wordt het DUNEA tappunt in de Herenstraat officieel geopend door wethouder Larissa Bentvelzen.

Het tappunt is gerealiseerd in de oude waterpomp die voor de Oude Kerk in winkelcentrum Oud Rijswijk staat. Door middel van het bedienen van de hendel kan er vers drinkwater getapt worden. Het tappunt is een cadeau van de gemeente Rijswijk aan de bezoekers van winkelcentrum Oud Rijswijk.

Door de ondernemers van winkelcentrum Oud Rijswijk worden aan alle bezoekers waterflessen uitgedeeld die bij het tappunt gevuld kunnen worden.

Plastic afvalberg verminderen

 DUNEA, Gemeente Rijswijk en winkelcentrum Oud Rijswijk bieden deze service aan voor het hergebruik van flessen en bidons om zo de plastic afvalberg van flesjes te verminderen.

Voor de kids

Voor de kleine bezoekers in Oud Rijswijk wordt een kleurplatenactie georganiseerd. Bij de winkels in Oud Rijswijk zijn kleurplaten verkrijgbaar. Deze kunnen tot en met 29 juni ingeleverd worden bij Koster Klokken, Herenstraat 63A. Uit alle inzendingen worden vijf prijswinnaars geselecteerd die persoonlijk bericht ontvangen.

Winkelcentrum Oud Rijswijk nodigt u van harte uit om op zaterdag 18 juni aanwezig te zijn bij de officiële opening van het DUNEA tappunt voor de Oude Kerk. 

Kleurplatenactie met vijf prijswinnaars

In winkelcentrum Oud Rijswijk, met ruim 150 winkels, kunt u in een sfeervolle historische omgeving ontspannen winkelen en alles vinden wat u nodig heeft of uw hart begeert.

Meer informatie

De laatste informatie over winkelcentrum Oud Rijswijk vindt u op www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.