'De wolf en de zeven geitenwollen sokjes' is naar een idee van Stanley Burleson (derde van links) en Marcel Visscher (tweede van links).
'De wolf en de zeven geitenwollen sokjes' is naar een idee van Stanley Burleson (derde van links) en Marcel Visscher (tweede van links). (Foto: Margot de Heide)

Musical Award-winnaar speelt hoofdrol in voorstelling Rijswijkse Schouwburg

Cultuur

Stanley Burleson speelt de hoofdrol in ‘De wolf en de zeven geitenwollen sokjes’, een nieuwe Nederlandse humoristische familievoorstelling (8+) die op 5 maart 2023 te zien is in de Rijswijkse Schouwburg.

TEC Entertainment presenteert vanaf 1 maart 2023 de nieuwe Nederlandse humoristisch familievoorstelling De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes, naar een idee van Stanley Burleson en Joris van Veldhoven. Samen met Marcel Visscher, Julia Berendse en Ger Otte, die samen verantwoordelijk zijn voor de muziek en liedteksten, vertellen zij met handgemaakte poppen het verhaal van De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes, voor iedereen van 8 tot 88 jaar. De voorstelling is van 1 maart tot en met 9 juni 2023 te zien in theaters door heel Nederland. Op zondag 5 maart om 15.00 uur is hij te bezoeken in de Rijswijkse Schouwburg.

Gelukkig geitengezin

De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes vertelt het verhaal van een gelukkig, typisch Jordanees geitengezin, bestaande uit Vader, Moeder en zeven kinderen: de geitenwollen sokjes. Vader is opgegroeid in een weeshuis en leidt aan lykantropie, de weerwolfziekte die door een vader wordt doorgegeven aan het zevende kind, als dat kind van het mannelijk geslacht is. 

Hij is bang dat hij zijn eigen gezin iets aan zal doen

Hij heeft dit geheim nooit met iemand gedeeld, zelfs niet met zijn vrouw. Als het volle maan is verandert Vader in een weerwolf. Hij is bang dat hij zijn eigen gezin iets aan zal doen en daarom verdwijnt hij als het volle maan wordt. Moeder laat de kinderen de afwezigheid van hun vader vergeten door ze het sprookje van De Wolf en de Zeven Geitjes te vertellen, niet wetende dat er een echte wolf op de loer ligt...

Musical Award-winnaar

Stanley Burleson won zijn zesde Musical Award voor zijn rol als de Geest in de musical Aladdin. Hij speelde eerder in talloze producties van Cats en Evita tot Sister Act en From Sammy With Love. Daarnaast is Stanley zeer succesvol als choreograaf en regisseur.


Julia Berendse speelt ook mee. - Margot de Heide

Joris van Veldhoven verzorgde de decor- en kostuumontwerpen voor producties als Charlie en de Chocolade Fabriek, Trompettist in Auschwitz, The Sound of Music, The Full Monty, Evita en vele andere producties.

Vernieuwende theaterproducent

Theaterproducent TEC Entertainment creëert vernieuwende theaterproducties, waaronder de met een Musical Award bekroonde The Addams Family met Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef, de Queen musical We Will Rock You, met in de hoofdrollen Stanley Burleson en de Amerikaanse popster Anastacia, en Jesus Christ Superstar met in de titelrol Ted Neeley. Daarnaast produceert TEC Entertainment klassieke concerten van Carl Orff’s Carmina Burana, The Harry Potter Symphony en The Star Wars Suite.

Kaarten voor zondag 5 maart 15.00 uur zijn op de website van de Rijswijkse Schouwburg te bestellen.

Afbeelding
Column Teamchef Politie Rijswijk: 'Goede voornemens' Column 22 uur geleden
Afbeelding
Kapotte spullen? 13 februari weer Repair Café in Rijswijk Gadgets & Tech 27 jan, 21:50
Afbeelding
Startschot voor Varend Corso 2023 is gegeven Agrarisch 27 jan, 19:15
Afbeelding
Massagesalon in Laak gesloten na vinden van 18 spermasporen Politie 27 jan, 17:01
Afbeelding
Volgende week wilgen knotten op twee plekken in Rijswijk Verenigingen 27 jan, 16:30
Afbeelding
Wat Ed Braam wil als Statenlid van PVV: 'Extra duw tunnel Beatrixlaan' Politiek 27 jan, 13:55
Afbeelding
Rijswijk krijgt een eigen pandbrigade Politiek 27 jan, 13:09
Afbeelding
Dunlop DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck Sport 27 jan, 08:58
Afbeelding
Provinciale Staten vergaderen 1 februari over toekomst van de Vlietzone Politiek 27 jan, 06:45
Afbeelding
Neherkade in Den Haag is weer open: verkeerschaos is uitgebleven Algemeen 26 jan, 22:13
Afbeelding
Rijswijkse darter Jeffrey de Zwaan wint PDC Tourkaart terug Sport 26 jan, 22:06
Afbeelding
De Nationale Voorleesdagen: dit kun je doen bij de bieb in Rijswijk Uit 26 jan, 21:11
Afbeelding
Negen nieuwe zuurstofapparaten voor Hospice Het Vliethuys Zorg 26 jan, 17:33