Open Dag IW Zuid-Holland voor technische talent uit Rijswijk

Onderwijs
Technische mbo-opleidingen winnen snel aan populariteit.
Technische mbo-opleidingen winnen snel aan populariteit. (Foto: Pixabay)

Op donderdag 8 juni opent opleidingsbedrijf IW Zuid-Holland haar deuren voor jongeren en zij-instromers die geïnteresseerd zijn in een veelbelovende carrière in de installatie- of elektrotechniek. Kom langs en verken het trainingscentrum in Rijswijk, gelegen aan de Verrijn Stuartlaan 19.

Deze speciale open dag biedt bezoekers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met ervaren instructeurs en coaches. Ontdek de verschillende carrièremogelijkheden, opleidingen en specialisaties binnen de installatie- en elektrotechniek. Van het installeren en onderhouden van sanitaire en cv-installaties tot het werken met elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties, en zelfs het werken met transportinstallaties of warmte- en koeltechniek. IW Zuid-Holland biedt een breed scala aan specialisaties om uit te kiezen.

De open dag biedt ook de unieke kans om praktijklokalen te bezichtigen. Stap binnen in de wereld van de techniek en maak kennis met state-of-the-art gereedschappen en technieken die tegenwoordig worden gebruikt.

Technische mbo-opleidingen winnen snel aan populariteit, blijkt uit recent gepubliceerde cijfers van de MBO Raad. Deze groeiende interesse is voornamelijk te danken aan de energietransitie en de toenemende focus op verduurzaming.