Uw gedicht op de Rozenburgse verblijfstrap? Doe mee!

Partnerbijdrage
Er is ruimte voor drie regels tekst die verdeeld worden over de zitelementen. De tekst zal aan de voorzijde gegraveerd worden.
Er is ruimte voor drie regels tekst die verdeeld worden over de zitelementen. De tekst zal aan de voorzijde gegraveerd worden. (Foto: Gemeente Rotterdam)

Heeft u een leuk gedicht? Doe dan mee met de ontwerpwedstrijd van de Rozenburgse trap. Gemeente Rotterdam werkt samen met de Dorpsraad en winkeliersvereniging EMR aan het realiseren van een uitnodigende verbinding tussen de Boulevard en het dorpscentrum. Om die reden wordt er in het verlengde van de Raadhuisstraat een trap gebouwd!

Een onderdeel van deze trap is een drietal zitelementen om uit te rusten in deze groene omgeving. Om hier een echte Rozenburgse trap van te maken nodigen we iedereen uit om een tekst in te zenden voor op de zitelementen.

Verleden, heden, toekomst

Het thema van deze ontwerpwedstrijd is: Verleden, heden, toekomst. Er is ruimte voor drie regels tekst die verdeeld worden over de zitelementen. De tekst zal aan de voorzijde gegraveerd worden. Per zitrand is de beschikbare ruimte:

Boven: 20-25 tekens
Midden: 40-45 tekens
Onder: 20-25 tekens

De jury bestaat uit de ondernemersvereniging EMR, de Dorpsraad en de cultuurregisseur. Zij beoordelen de inzendingen op basis van originaliteit en haalbaarheid.

Uw idee inzenden

U kunt uw inzending voor de trap op verschillende locaties en manier aanleveren: Het gebiedskantoor, Rozenburg, of digitaal via: gebiedrozenburg@rotterdam.nl of locatie bij de Pico Bar. Let op: De uiterlijke inleverdatum is 23 juni. Op 26 juni wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.

Spelregels

De inzender gaat met het aanleveren van de inzending akkoord voor het rechtenvrij gebruiken van de inzending indien deze als winnend ontwerp wordt verkozen. De inzender verklaart dat de inzending origineel is en bedacht is door de inzender.

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.