Start verkoop nieuwbouwhuizen op Rozenburg op 8 maart aanstaande

Partnerbijdrage
Vrijdag start de verkoop van fase 1 van Ostadehof.
Vrijdag start de verkoop van fase 1 van Ostadehof. (Foto: PR)

Aanstaande vrijdag start de verkoop van Ostadehof fase 1! Langs de Rivierenlaan op Rozenburg worden hier in totaal 44 rijwoningen gerealiseerd, waarvan er nu 22 in verkoop gaan. Het aanbod aan rijwoningen is gevarieerd: de huizen onderscheiden zich in de breedte (en daarmee woonoppervlakte) en in kleurstelling en andere architectonische elementen.

Locatie

Ostadehof is gelegen aan de zuidkant van Rozenburg, direct aan de Groene Gordel. Een blokje om krijgt hier een heel nieuwe betekenis! Binnen enkele minuten wandelen/fietsen bent u bij de supermarkt en andere winkels.

De huizen

De nieuwbouwhuizen van Ostadehof hebben een woonoppervlakte van circa 121 m² tot maar liefst 144 m². Hier krijgt u een open keuken, drie slaapkamers en vrij indeelbare zolderverdieping. De huizen hebben standaard minimaal energielabel A+++ met zonnepanelen en worden gasloos verwarmd met een lucht-waterwarmtepomp. De tuinen zijn tot maar liefst 12 meter diep en zijn in fase 1 gelegen op het zuiden of westen. 

Alle huizen zijn te personaliseren met ruwbouwopties. Dat betekent dat u kunt kiezen voor bijvoorbeeld een uitbouw van de woonkamer, een separaat toilet op de eerste verdieping of een dakkapel met zolderindeling. Hiermee kunt u uw nieuwe huis aanpassen aan uw (toekomstige) gezinssamenstelling en wordt dit echt uw droomhuis!

Start verkoop

Op vrijdag 8 maart start de verkoop. Tussen 16.30 en 18.00 uur bent u van harte welkom bij Muziektheater De Ontmoeting (Koninginnelaan 9, Rozenburg) om de verkoopbrochure en andere informatie op te halen. Het projectteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie over Ostadehof en mogelijkheid tot aanmelden voor de start verkoop vindt u op www.ostadehof.nl.

We zien u graag op 8 maart!