Blind Vertrouwen en meesterverteller in Scagon De Luxe

Cultuur
Blind Vertrouwen en meesterverteller Roland Vonk (r)
Blind Vertrouwen en meesterverteller Roland Vonk (r) (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Samen met gastmuzikanten en verteller Roland Vonk gaat Blind Vertrouwen het theater in! Blind Vertrouwen is een Rotterdams, akoestisch, Nederlandstalig duo, bestaande uit gitarist/zanger Theo van Duijl en zanger/tekstschrijver Jos Bloemkolk. 

Zij waren de helft van de Rotterdamse band Noodweer, die in de jaren tachtig furore maakte met nummers als ’In de disco’, ’Rotterdam bijvoorbeeld’ en ’Grijze muizen’. Sommige Noodweer-nummers zijn, in vernieuwde arrangementen, opnieuw te horen. Blind Vertrouwen bouwt daarop voort met nieuw repertoire, dat mede beïnvloed wordt door de Ierse muziek. De virtuoze teksten van Blind Vertrouwen en verteller Roland Vonk, muziekkenner en presentator van Radio Rijnmond, zijn veelzijdig, Humoristisch, rauw Rotterdams en gevoelig. Ze gaan over het leven zelf! In dit optreden krijgt Blind Vertrouwen muzikale versterking van contrabassist Aike Elshout en percussionist Hans de Lange.

in Scagon De Luxe. Datum: zondag 21 mei 2023. Aanvang: 15.30 uur. Entree: € 12,50. Jongeren t/m 18 jaar: € 7,50. Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl