Nieuwbouwproject Mimas 15 mei in verkoop

Partnerbijdrage
Nieuwbouwproject Mimas.
Nieuwbouwproject Mimas. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Woensdagavond 15 mei gaat nieuwbouwproject Mimas in Heerhugowaard in verkoop. De verkoopavond is van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis, Parelhof 1 in Heerhugowaard. Het project bestaat uit 31 koopappartementen, waarvan een derde valt in de categorie voor starters op de woningmarkt. De prijsranges van de appartementen wordt later deze maand bekend gemaakt.

Mimas ligt in het hart van de nieuwe stadswijk De Frans, vlakbij het centrum van Heerhugowaard. Hier aan de Deimoslaan levert Bot Bouw uit Heerhugowaard in mei al twee nieuwe complexen op met elk 41 huurappartementen. Na de zomer gaat Bot Bouw aan de overkant van de straat verder met de bouw van nog twee gebouwen; het gebouw Neso met 37 appartementen die verhuurd gaan worden door woningcorporatie Woonwaard en het gebouw Mimas bestaande uit 31 koopappartementen. Daarmee krijgt dit gebied een prachtig nieuwe impuls. De oplevering van deze twee nieuwe gebouwen staat al gepland voor eind 2025.

Aanbod koopwoningen

Het gebouw Mimas staat verder naar achteren op het perceel, zodat er aan de voorzijde een fraaie groene zone kan worden gecreëerd. Het aanbod van het project bestaat uit twee-, drie- en vier-kamerappartementen, variërend van ca. 46 tot ruim 103 m2. Het zijn comfortabele, energiezuinige woningen met een balkon, dakterras of tuin. Op www.woneninmimas.nl vind je sfeerimpressies en een woningzoeker waarop de ligging en plattegronden van alle appartementen al zijn te vinden.

Mobiliteit

Mimas is goed bereikbaar op allerlei verschillende manieren, passend bij iedere levensstijl. Er komt ten eerste voldoende stallingsruimte voor fietsen. Het gebouw ligt op slechts enkele minuten fietsen van het NS-station. Ook is voor ieder gebouw een eigen deelauto beschikbaar, exclusief voor gebruik door de bewoners van dat gebouw. Er zijn daarnaast nog eens 21 privé parkeerplaatsen op het terrein van Mimas die in verkoop komen.

Tekst gaat door onder de foto.

Mimas Heerhugowaard
Bijschrift - aangeleverd

Rentevoordeel

Een appartement kopen in dit project biedt diverse financiële voordelen. Omdat de woningen energiezuinig zijn, kun je meer lenen en kun je in aanmerking komen voor duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Bovendien vallen bijna alle appartementen binnen de NHG-grens, waarvoor de geldverstrekker een aanzienlijk lagere rente rekent. Hierdoor is er vaak meer mogelijk bij de financiering dan je denkt.

Verkoopavond

Op de verkoopavond wordt het project gepresenteerd en worden de exacte prijzen van de woningen bekend gemaakt. Het verkoopteam staat dan klaar om al je vragen te beantwoorden. In aanloop naar de verkoopavond informeert Bot Bouw geïnteresseerden middels de nieuwsbrief. Zo worden deze maand nog de prijsindicties bekend, volgt de verkoopprocedure en komen er onder andere impressie van de interieurs. Ook komt er meer informatie beschikbaar over de gunstige financieringsmogelijkheden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op www.woneninmimas.nl voor de nieuwsbrief.