Wonen in Schagen: duurzaam en comfortabel

Partnerbijdrage
Comfortabel wonen in Schagen.
Comfortabel wonen in Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - NW 360 heeft als ontwikkelaar de kans gekregen, in opdracht van Noorderpoort Schagen BV, een appartementencomplex te ontwikkelen voor de kenmerkende locatie hoek Sportlaan – Noord Schagen. NW 360 is in samenwerking met GEO Architecten hier uitstekend in geslaagd!

Op een toplocatie

Noorderpoort belooft een unieke levensstijl van comfort, duurzaamheid en groen wonen op een toplocatie in Schagen. Met 31 appartementen, variërend van tweekamer- tot driekamerappartementen, biedt het complex diversiteit aan woningopties. Tien tweekamerappartementen zijn beschikbaar voor verhuur, ideaal voor individuen en stellen, terwijl de overige appartementen, met drie kamers, te koop of te huur zijn voor wie meer ruimte en luxe zoekt.

Elk appartement beschikt over een eigen buitenruimte, zoals een tuin, terras, balkon of dakterras, omgeven door groen en privacy. Het pand wordt omringd door hagen en bestaande bomen, gecreëerd door een landschapsarchitect, waardoor een rustgevende omgeving ontstaat.

Compleet en modern

Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp van Noorderpoort. Met vloerverwarming, geavanceerde warmtepompen en hoogwaardige isolatie voldoen alle appartementen aan de nieuwste normen, met energielabel A++ of A+++. Dit biedt niet alleen een milieuvriendelijke levensstijl, maar ook gunstige financieringsmogelijkheden.

Elk verhuurappartement wordt compleet geleverd met een moderne badkamer en een keuken, terwijl voor koopappartementen de keuken naar eigen smaak kan worden ingericht (voor eigen rekening). Bewoners hebben toegang tot een gezamenlijke fietsenberging en voldoende parkeergelegenheid.

Welkom

Op zaterdag 20 april, tussen 10.00 en 12.00 uur, nodigen zij je van harte uit bij een informatiebijeenkomst bij Van Slageren Keukendesign, waar je alle benodigde informatie kunt verkrijgen.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van Noorderpoort. Neem contact op met ALPINA//Verheul Makelaardij, bel naar 0224- 217 600 voor meer informatie en vraag jouw brochure aan. Ervaar het comfort en duurzaam wonen in Schagen!