Afbeelding
(((Foto: )))

Loes Luca, Jon van Eerd en Stilte aan de Schie in Theater aan de Schie

Algemeen

Theater aan de Schie is weer open en dat betekent dat er weer volop genoten kan worden van de leukste cabaretiers, de mooiste dansvoorstellingen en de allerbeste artiesten.

In februari staat er een flink aantal topvoorstellingen op het programma van het Schiedamse theater. Artiesten zoals Simone Kleinsma, Loes Luca, Jon van Eerd en Soundos zijn met hun voorstellingen te zien in Theater aan de Schie en het Wennekerpand. Reserveren van kaarten kan via theateraandeschie.nl.

Loes Luca speelt op vrijdag 18 februari de allereerste voorstelling van het toneelstuk Uit het Hoofd. Jon van Eerd is zaterdag 26 februari weer als Harrie Vermeulen te zien in de nieuwe voorstelling Harrie neemt de benen. Simone Kleinsma is met het zeer persoonlijke programma Verder op zondag 27 februari te zien in Theater aan deSchie. Het programma van Theater aan de Schie in februari 2022: Donderdag 17 februari - Robert Jan Stips – RJ SOLO, vrijdag 18 februari - Loes Luca – Uit het hoofd, dinsdag 22 februari - Dans in Ontwikkeling, donderdag 24 februari - Soundos – Comeback Kid. Vrijdag 25 februari - Theater Utrecht & DOX – What is Love, zaterdag 26 februari - Jon van Eerd – Harrie neemt de benen en zondag 27 februari - Simone Kleinsma – Verder.

Uiteraard houdt het theater zich bij elke voorstelling aan de richtlijnen van het RIVM. Kijk voor het gehele theaterprogramma én voor het reserveren van kaarten op theateraandeschie.nl.

Stilte aan de Schie

Elke woensdag in februari gratis Stilte aan de Schie en Lunchconcert. Elke woensdag in februari kan er in de foyer van Theater aan de Schie genoten worden van de stoelyogales bij Stilte aan de Schie en een prachtig Lunchconcert. Tijdens Stilte aan de Schie tussen 10 en 11 uur maakt u op een laagdrempelige manier kennis met stoelyoga: een milde, zachte manier van yoga. Begin na de les opgeladen en ontspannen met de dag. Vanaf 12.15 uur is er een prachtige lunchconcert te zien. Het programma van woensdag 23 februari wordt later bekend gemaakt. Stilte aan de Schie en het Lunchconcert zijn zoals altijd gratis toegankelijk. Er moet wel vooraf gereserveerd worden via de website van Theater aan de Schie.

Het bespreekbureau van Theater aan de Schie in de gemeentehal is weer elke vrijdag tussen13.00 en 16.00 uur geopend. Het is dan mogelijk om bij het bespreekbureau kaarten te reserveren, af te rekenen of op te halen. Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en16.00 uur is het bespreekbureau ook telefonisch bereikbaar via 010 2 467 467.

Afbeelding
Digitaal contact voor patiënten Franciscus makkelijker Algemeen 26 jan, 10:10
Afbeelding
In memoriam: Ruud Pillard, aimabele cultuurbaas Algemeen 26 jan, 08:53
Afbeelding
GroenLinks wil niet nog meer vakantiehuizen in Vlietland Politiek 25 jan, 22:49
Afbeelding
Na verbouwing Meer Optiek: collectie doet eer aan de winkel – en andersom Algemeen 25 jan, 15:15
Afbeelding
PvdD Zuid-Holland wil meer natuur en minder glastuinbouw voor sierteelt Politiek 25 jan, 15:02
Afbeelding
Nieuwe vogelkijkwand aan Poldervaart Algemeen 25 jan, 14:23
Afbeelding
Schiedam heeft een eigen Gouden Boekje Algemeen 25 jan, 13:39
Afbeelding
Bekende kinderboekenschrijvers bezoeken Schiedamse scholen Algemeen 25 jan, 12:34
Afbeelding
Gondelvaart Schiedam: Nieuwe expositie met lezing Algemeen 25 jan, 12:14
Afbeelding
Geen betaald parkeren in Schiedam-West Algemeen 25 jan, 11:28
Afbeelding
Laat u informeren over Rotterdam The Hague Airport Algemeen 25 jan, 10:09
Afbeelding
In Memoriam: Piet van der Ploeg kwam op voor de Groenoorders Algemeen 25 jan, 08:53
Afbeelding
Het Schiedam van Kor Kegel: Gezond eten kan goedkoper zijn Algemeen 24 jan, 15:51