Festival ‘Wij gaan ervoor’ beleeft zondag 12 juni 24ste editie

Algemeen
Ook de Rolantino's zijn van de partij.
Ook de Rolantino's zijn van de partij. (Foto: rolantinos.nl)

Op zondag 12 juni wordt het festival “Wij gaan ervoor!” voor de 24e keer georganiseerd. Het belooft weer een spetterend programma te worden.

Een middag vol muziek van deelnemende groepen en artiesten. De Rolantino’s bestonden in maart van dit jaar 25 jaar. De organisatie had gehoopt dat dit ook de 25e editie zou worden, maar corona gooide roet in het eten.

Aan deze middag werken mee: De Rolantino’s, De Bent uit Tilburg en de drumband Prinses Juliana, eveneens uit Tilburg. Artiesten: Danny Froger, Marco de Hollander, ‘Op z’n Geerts’ (imitator Gerard Joling) en, last but not least, William Smulders (Elvis).

Het muzikale spektakel vindt plaats in het Theater aan de Schie, Stadserf 1 in Schiedam. De aanvang is 14.30u. Toegangskaarten van €7,50 zijn verkrijgbaar via het Theater aan de Schie of via Stichting Rolantino’s te bereiken via het telefoonnummer: 0624565759.

Voor mensen in een rolstoel is het alleen mogelijk via de kassa van het theater te reserveren. Kortom: Een middag vol muziek, om niet te missen.