Zomerconcert Sint Radboud in Kethel

Algemeen
Orkest Sint Radboud
Orkest Sint Radboud (Foto: PR Sint Radboud)

Op zaterdag 25 juni geeft het harmonieorkest van muziekvereniging Sint Radboud een Zomerconcert in de tuin van de Sint Jacobuskerk in Kethel. Vanaf 2 uur in de middag klinken er vele bekende muzikale melodieën op het plein tussen de kerk en de pastorie en is er gelegenheid om een zomers drankje te nuttigen.

Aan het einde van het muzikale seizoen halen de muzikanten van Radboud alles uit de kast om er een geweldig zomers feestje van te maken. Naast enkele serieuzere werken, zoals The Hounds of Spring van de bekende Amerikaanse componist Alfred Reed, zijn het vooral zonnige klanken met de Waltz no. 2, The best of Bryan Adams en de Pomp and Circumstance no. 1. Deze laatste speelt het orkest met een knipoog naar de overkant van de Noordzee ter ere van het 70-jarig jubileum van de Britse vorstin.

Het orkest van Sint Radboud staat onder leiding van dirigent Bastiaan Uijl. De toegang is gratis.

Samenvattend

Het zomerconcert Kethel wordt uitgevoerd door harmonieorkest Sint Radboud op zaterdag 25 juni om 14.00 uur in de kerktuin van de Sint Jacobuskerk aan de Kerkweg 53, 3124 Schiedam. Meer weten over muziekvereniging Sint Radboud? Ga naar www.sintradboud.nl.