Boer Boris op tractor.
Boer Boris op tractor. (Foto: PR)

Peuterfestival met Gonnie en Gijsje en Boer Boris in Wennekerpand

Algemeen

Op zaterdag 21 januari 2023 vindt het Peuterfestival plaats in het Wennekerpand. Tijdens het festival kunnen kleintjes vanaf 2 jaar zich helemaal uitleven in een Peuterparadijs met als thema Op de boerderij.

Er staan twee voorstellingen op het programma: Gonnie en Gijsje samen op stap (2+) en Boer Boris is de baas (4+). Toegang tot de voorstellingen is € 12,50 per voorstelling. Het Peuterparadijs is gratis toegankelijk. Reserveren kan via theateraandeschie.nl.

Zaterdag 21 januari vindt het Peuterfestival, voor kleintjes vanaf 2 jaar, plaats in het Wennekerpand. Tijdens het Peuterfestival wordt het Grand Café van het Wennekerpand omgetoverd tot een echt Peuterparadijs, met het thema Op de boerderij. Ontdek vanaf 9.30 uur op de theatrale boerderij samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin.

In de theaterzaal staan twee voorstellingen op het programma: Gonnie en Gijsje samen op stap (2+) om 10.00 én 11.15 uur en Boer Boris is de baas (4+) om 13.30 uur. In Gonnie en Gijsje samen op stap is het lieve gansje Gonnie is haar rode lievelingslaarsjes kwijt! Samen met haar vriendje Gijsje trekt ze de wereld in op zoek naar haar laarsjes, en op deze tocht maken ze van alles mee. Zo ontdekken ze vreemde dieren en horen allemaal geluiden die ze nog niet kennen. Ga je mee op avontuur met Gonnie en Gijsje? Een muzikaal avontuur voor jong en oud, gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea met liedjes van Ageeth de Haan.

In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout op het toneel tot leven in een levensgrote kijkdoos. Beleef een dag van Boer Boris waarop hij elke keer is nieuws meemaakt. Hij schiet te hulp met zijn rode trekker, krijgt een cadeau en houdt de ruziënde technici in het oog. Maar als het geruzie niet ophoudt, grijpt hij in. Boris is immers de baas!

Een voorstelling voor iedereen die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt, over identiteit, en oorzaak en gevolg. Het Peuterfestival vindt zaterdag 21 januari 2023 plaats in het Wennekerpand. Toegang per voorstelling is € 12,50 per persoon, exclusief drankje. Spelen in het Peuterparadijs is gratis. 

Kijk voor kaarten en meer informatie over de voorstellingen op de website van Theater aan de Schie; theateraandeschie.nl.

Gonnie en Gijsje.
Afbeelding
Digitaal contact voor patiënten Franciscus makkelijker Algemeen 26 jan, 10:10
Afbeelding
In memoriam: Ruud Pillard, aimabele cultuurbaas Algemeen 26 jan, 08:53
Afbeelding
GroenLinks wil niet nog meer vakantiehuizen in Vlietland Politiek 25 jan, 22:49
Afbeelding
Na verbouwing Meer Optiek: collectie doet eer aan de winkel – en andersom Algemeen 25 jan, 15:15
Afbeelding
PvdD Zuid-Holland wil meer natuur en minder glastuinbouw voor sierteelt Politiek 25 jan, 15:02
Afbeelding
Nieuwe vogelkijkwand aan Poldervaart Algemeen 25 jan, 14:23
Afbeelding
Schiedam heeft een eigen Gouden Boekje Algemeen 25 jan, 13:39
Afbeelding
Bekende kinderboekenschrijvers bezoeken Schiedamse scholen Algemeen 25 jan, 12:34
Afbeelding
Gondelvaart Schiedam: Nieuwe expositie met lezing Algemeen 25 jan, 12:14
Afbeelding
Geen betaald parkeren in Schiedam-West Algemeen 25 jan, 11:28
Afbeelding
Laat u informeren over Rotterdam The Hague Airport Algemeen 25 jan, 10:09
Afbeelding
In Memoriam: Piet van der Ploeg kwam op voor de Groenoorders Algemeen 25 jan, 08:53
Afbeelding
Het Schiedam van Kor Kegel: Gezond eten kan goedkoper zijn Algemeen 24 jan, 15:51