Kleurrijke expositie in Frankeland

Nieuws
Selina van der Marel-Nagtzaam exposeert op twee plekken.
Selina van der Marel-Nagtzaam exposeert op twee plekken. (Foto: PR)

Van 1 mei tot en met 31 juni zal Selina van der Marel-Nagtzaam exposeren in Frankeland Schiedam. Deze expositie zal vervolgens te zien zijn in het Jacobs Gasthuis van 1 juli tot 1 september. 

Selina van der Marel-Nagtzaam tekent al graag sinds zij klein was. Dat zij ook een creatief beroep wilde gaan doen stond vast. Na het voltooien van de docentenopleiding aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam is zij ook daadwerkelijk voor de klas gegaan. Inmiddels is ze al 22 jaar met veel plezier werkzaam in het middelbaar onderwijs als docente Kunst & Cultuur. Zij vindt het geweldig haar leerlingen creatief bezig te laten zijn. 

Ook tekent en schildert zij zelf graag in haar vrije tijd en Van der Marel wilde toch meer met haar passie doen. Haar man Marco heeft haar overgehaald toch de stap te nemen haar eigen bedrijfje te beginnen. Sinds begin dit jaar heeft ze zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel zodat zij met SelinArt persoonlijke wensen van anderen in opdracht kan verbeelden in een schildering.

Eigen stijl

Ook haar eigen schilderstijl wil zij graag nog ontwikkelen. De kunstenares werkt graag expressief en met veel kleur. Toen haar schoonouders, woonachtig in de Havenbogen, haar wezen op de exposities in de hal van Frankeland is ze gelijk gaan informeren. Deze mooie kans van Frankeland om te mogen exposeren heeft zij gelijk aangegrepen. Met veel enthousiasme heeft zij een serie gemaakt voor in de hal van Frankeland. Tijdens deze tentoonstelling zijn diverse canvasdoeken te zien met vrouwen waar dieren op de schouder zitten, dieren alleen en silhouetten van mensen. Ze hoopt mensen te blij te maken met deze vrolijke, kleurrijke en expressieve figuren.