Hospitality-opleidingen van Albeda – Gastvrij in de genen

Partnerbijdrage
Ontdek de hospitality-opleidingen!
Ontdek de hospitality-opleidingen! (Foto: PR)

           Hospitality-opleidingen van Albeda:

Gastvrij in de genen

Een gulle glimlach als je ergens binnenkomt of de vriendelijke manier waarop iemand je de weg wijst. Iedereen herkent het fijne gevoel dat ontstaat als er oprecht aandacht voor je is. Binnen onze hospitality-opleidingen worden studenten opgeleid voor beroepen waarin er voor elkaar willen zijn centraal staat.

Of je nu in een hotel werkt, in een vliegtuig of in de beveiliging. Met de kunst van Hostmanship; mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn, maken we samen met onze studenten het verschil voor de omgeving, voor de ander én voor zichzelf. Iemand oprecht aandacht geven vanuit je hart, dat is waar het bij ons om draait.

Albeda cluster Hospitality heeft een ruim aanbod aan mbo-opleidingen, verdeeld over 4 colleges; Albeda Facilitair & Veiligheidscollege, Albeda Horecacollege, Albeda Travel & Leisure College en Albeda Rotterdam The Hague Airport College. Onze opleidingen zijn uitdagend en divers en vooral geschikt voor studenten met gastvrijheid in de genen! Hospitality vormt de rode draad in al onze opleidingen. Samen met het werkveld, alumni en diverse (onderwijs) partners bouwen we aan inspirerend beroepsonderwijs in de regio Rotterdam-Rijnmond. Studenten worden in een veilige (leer)omgeving opgeleid, waarin iedereen zich welkom voelt, er aandacht voor je is en je gezien en gehoord wordt.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op het Studie info punt en informeer naar de mogelijkheden voor proefstuderen en meelopen.

Tel: 010-2901020 (telefonisch bereikbaar tussen 10.00 uur en 16.00 uur, donderdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur) of stuur een mailtje naar: albeda@albeda.nl. Appen kan ook naar: 06-50841922.